Kézi Tejet, Tejszínt Kézi Szivattyú Kávéhabosító Cappuccino, Latte, Kávé Habbal Dobó fogantyúval, Fedél, Dupla Réteg Szűrő Kijelző, Rozsdamentes Acél, 17-Uncia Kapacitás (500ml)

Kézi Tejet, Tejszínt Kézi Szivattyú Kávéhabosító Cappuccino, Latte, Kávé Habbal Dobó fogantyúval, Fedél, Dupla Réteg Szűrő

-67 %

HUF 2698.65

Megújítva

A boltban

★Gazdaság, Környezetvédelem★ : Ez egy hagyományos kézi módon, a legegyszerűbb a leghatékonyabb módszer, nincs szükség a villamos energia vagy az elemeket. (Gazdaságosabb, mint elemes frothers, drága elektromos tejhabosító). ★ Habosított Tej Könnyen ★ Fel a tejet, a kancsó, a hely dugattyút be, fedél, akkor kérlek szivattyú a kilincs le-fel 20-30 alkalommal(30 másodpercen belül), míg a hab kívánt összhang. ★ Kapacitás ★ : 17 oz (500ml), teljes méret : 7*3.14 hüvelyk / 18 * 8 cm.Tökéletes méret a tej habosítása 2-3 csésze kávét. ★ A legjobb Minőségű Anyagok ★ : Ez a tejhabosító készült 304-es rozsdamentes acélból készült, ami tartós, illetve higiéniai, valamint a felület, amely több, fényes.A belső fal használt rozsdamentes acél huzal rajz folyamat, így a kézi tejhabosító egy kávéra könnyű tiszta, nincs karcolás jelenik meg. ★Nagy, mint Ajándék★ : Alkalmas háziasszony, kávét üzletek, egy nagy ajándék, hogy a család, barátok, kávé szerelmeseinek!.