E-ROCK Ifjúsági Összetett Íj s a Nyíl Szett 4db Szén-Nyilak Íjászat a Kezdő Tizenéves, Jobb/Balkezes, 19-28 Rajzolj hosszú, 15-29lbs Felhívni Súly Íjászat, Vadászat Berendezések (Piros)

E-ROCK Ifjúsági Összetett Íj s a Nyíl Szett 4db Szén-Nyilak Íjászat a Kezdő Tizenéves, Jobb/Balkezes, 19-28 Rajzolj hosszú,

HUF 8937.00

Megújítva

A boltban

【Anyag】CNC Marás kelő az AMERIKAI Gordon kompozit végtagok hosszabb tartósság.Jellemzői a gyors, zökkenőmentes, a maximális teljesítmény, pontosság. 【Fejlett Tervezési】elég Erős ahhoz, vadászati, valamint elég kicsi a könnyű kezelhetőség könnyű súly, kényelmes kialakítás.Állítható erő, a profi összetett íjak nehezebb, mint 4.4 kg, nehéz a tini, hogy tartsa csak egy kar, soha nem is beszélve, hogy a képesség gyakorló íjászat.Ez az íj meghatározott egy jó választás.Ideális a Nők,a fiatal, Kezdő, mint egy belépő szintű összetett íj.Specifikáció Felhívni súly : 15-29lbs Felhívni hossza : 19"-28" (nincs íj nyomja meg szükséges) Nettó súly : 2,5 kg Cam : Twin Cam/Állítható String Hossz : 50.15" Kábel Hossz : 30.51" színválaszték : Fekete/Piros Csomag tartalma : Íj , Használati Útmutató (1 darab) , Brenches (5 db), Íj elől(1 darab) , a Nyíl többi (1 darab) , a Nyíl tegez (1 darab) , Nyilak (4 db) , Kar őr (1 darab) , cél papír (1 darab) Felhasználó Értesítést 1. Kérem, nyissa ki a csomagot, hogy minden szereplő szerint csomaglista a telepítés előtt használni. 2. Annak érdekében, hogy biztosítsa a személyes biztonság, a biztonság, az emberek körül, kérjük, olvassa el a használati útmutatót, majd erősítse meg, hogy kövesse az utasításokat, az üzemeltetési kézikönyvben, hogy állítsa be a nyilat a felvétel elkészítése előtt. 3. Gyermekek fiatalabb, mint 16 felügyelnie kell egy felnőtt, amikor a lövöldözés.